Warta

  • waktos pos: Sep-15-2021

    1/8 "* 20 1/4", Éta dijieun tina 3mm galvanized kawat baja rope.It dirancang pikeun beroperasi ka beban maot aman tina 600kgs. 3/16″ * 28″. Éta dijieun tina 5mm tali kawat baja galvanized ka beban maot aman tina 1,5 ton. 1/4 ″ * 38 ″ , Éta dijieun tina ...Maca deui »

  • waktos pos: Sep-15-2021

    Konektor jaring kabel (ogé katelah: jaring kabel, jaring, panutup kawat bolong, jaring jangkar tengah, jaringan, jaringan kabel, jaring serat optik, jaring jaring taneuh) nganggo net kabel: sambungan baja konstruksi listrik nalika sagala jinis konduktor aluminium sareng kawat insulasi, kawat taneuh, serat optik, ...Maca deui »

  • waktos pos: Sep-15-2021

    Hose Hobbles ogé dipikawanoh Pipe clamps dipaké pikeun ngamankeun tungtung Rotary sarta hoses tekanan tinggi lianna pikeun hansip ngalawan kacilakaan dina acara gagal sambungan selang. Standar API merlukeun kakuatan putus minimum 16.000 pon pikeun clamps kaamanan selang Rotary. Tes éksténsif dina Aman kami ...Maca deui »