Tentang Kami

Pabrik Hardware Plastik YuYao Lin hui diadegkeun dina 2006

Pabrik Hardware Plastik YuYao Lin hui diadegkeun dina taun 2006. Ieu mangrupikeun perusahaan modéren anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa kabel kaamanan whipcheck khusus, Whiplock, Whipblock, Pecut Sock Restraints, Piping clamp, Hose Hobbles, Spring coil lanyard, Pipe ranté ledakan, ledakan kabel buktina, Pipe Steel Tali, mobil kawat baja ngerek tali, tali kawat baja, Kustomisasi Produk, ranté rigging. Perusahaan ngagaduhan tim desain profésional sareng operator terampil, kalayan kakuatan téknis anu kuat. Produk laris di sadaya propinsi sareng kota di nagara éta sareng mangrupikeun supplier jangka panjang perusahaan anu terkenal.

Ngeunaan Pabrik

Ayeuna, pabrik urang boga 10 pagawé, aréa nyaeta ngeunaan 1000 méter kubik, nu dibagi kana Tonjolan tube na kawat workshop gambar, hiji instalasi tur konfigurasi workshop, a workshop motong tali, sarta hiji bengkel Tonjolan leungeun baju aluminium. Alatna ngagaduhan 6 mesin extruding tabung, 2 mesin nyoco kawat, 3 mesin pemotong tali, 4 alat stamping hidrolik, sareng 2 alat bungkusan. Éta tiasa nyumponan sadaya sarat anjeun pikeun kustomisasi tali kawat.

nmutyyr

rtefdghf

tyghfjhg

bnvcutyr

Misi kami

Misi kami nyaeta "sarerea nyaeta kaamanan" .Pausahaan taat kana prinsip "kualitas kahiji, customer munggaran"; The tenet of kajujuran, minuhan sarta jasa considerate, The strategi ngembangkeun produk "kapribadian has, kualitas luhur sarta harga low"

Jasa Kami

Sareng strategi pemasaran "marketing téknis sareng jasa khusus" parantos kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan para nasabah ku cara nyayogikeun produk jasa anu kualitas luhur sareng unggulan ka konsumén.