ngaropéa tali kawat Steel

  • 304 Stainless Steel Rigging Safety Screw Quick Link

    304 Stainless Steel Rigging Kasalametan Screw Patalina Gancang

    Diaméterna 0.6-11mm tali kawat aisan Konstruksi 1 * 7,7X7,7 * 19,1 * 19, jsb Bahan Galvanized, stainless steel MOQ 100pcs Bahan palapis PVC, PU, ​​nilon, pe. palapis bisa greatly manjangkeun umur assembly di paling aplikasi Warna palapis Beureum / Konéng / Ungu / Oranyeu / Fluoresensi Xuping / Hideung ,etc.but nu palapis Transparan nu pang populerna Panjang Salaku sarat tungtung bagian pas Kaasup bolts panon, Tumbu, cinyusu, kait, bidal, jepitan, eureun, bal, bal shanks, sl...
  • Cable Assemblies Stainless Steel o-ring

    Majelis kabel stainless steel o-ring

    Jenis produk 1. Garis kontrol: sapedah, Scooter, moped, mobil, motor, mobil listrik, gerbong orok jeung garis marake séjén, garis transmisi; kabel parabot olahraga, tali elastis, panerapan bodas, parabot beberesih, gerbong orok jeung garis kontrol sejen, kitu ogé garis gantung cahaya jeung produk tali kawat séjén; 2. Tali plastik: skipping tali olahraga, skipping tali profésional, jaring ténis, jaring voli; Tali kawat dilapis palastik; Tali pelindung panjat tebing, kabel mobil, ste...
  • Carabiner Loop Steel Wire Rope

    Carabiner Citakan: Loop Steel Kawat Tali

    Diaméterna 0.6-11mm tali kawat aisan Konstruksi 1 * 7,7X7,7 * 19,1 * 19, jsb Bahan Galvanized, stainless steel MOQ 100pcs Bahan palapis PVC, PU, ​​nilon, pe. palapis bisa greatly manjangkeun umur assembly di paling aplikasi Warna palapis Beureum / Konéng / Ungu / Oranyeu / Fluoresensi Xuping / Hideung ,etc.but nu palapis Transparan nu pang populerna Panjang Salaku sarat tungtung bagian pas Kaasup bolts panon, Tumbu, cinyusu, kait, bidal, jepitan, eureun, bal, bal shanks, sl...
  • galvanized wire rope Cable with Swaged Eye Terminal

    Kabel tali kawat galvanis sareng Terminal Panon Swaged

    Tarik tali, kitu ogé konci, gourd kait, fasteners sarta parabot lianna tali produk hardware periferal Tali kawat stainless steel, spésifikasi leutik tali kawat stainless steel, tali kawat plastik, tali kawat ipis, tali kawat plastik, spring kawat tali, tali lampu. sarta tali kawat, jsb tali multi-strand (1 × 7, 7 × 7, 7 × 19, 6 * 19) variétas lengkep tali kawat stainless steel sarta tali kawat. Spésifikasi tali kawat stainless steel: ø0.3 - ø10.0 Spésifikasi spésifikasi kawat napel r ...
  • Steel Wire Rope With  Type d shackle

    Tali Kawat Baja Jeung Tipe d shackle

    Inpormasi Umum Diaméter Tali Kawat Diaméter hiji tali kawat nyaéta diaméter bunderan anu nutupan sakabéh kawat. Nalika ngukur tali kawat, penting pikeun nyandak jarak pangpanjangna tina wates luar Mahkota tina dua untaian sabalikna. Hiji ukuran peuntas lebak bakal ngahasilkeun bacaan handap salah. Métode Ngukur Diaméter Cailper, dipasangan rahang anu cukup lega pikeun nutupan teu kurang ti dua untaian anu padeukeut Faktor Kasalametan Tali Kawat Hese ...
  • heavy duty towing rope car  with hooks
  • Wire Rope with Clips Safety protection wire rope

    Tali Kawat jeung Klip Kasalametan tali kawat panyalindungan

    Diaméter tali kawat nyaéta diaméter bunderan anu nutupan sakabéh kawat. Nalika ngukur tali kawat, penting pikeun nyandak jarak pangpanjangna tina wates luar Mahkota tina dua untaian sabalikna. Hiji ukuran peuntas lebak bakal ngahasilkeun bacaan handap salah.