jepitan anu tiasa dicabut damel di sabudeureun selang hidrolik tekanan tinggi

Katerangan pondok:

Upami anjeun damel di sabudeureun sistem hidrolik salami waktos, anjeun parantos ningali gagalna selang hidrolik. Naha kagagalanna disababkeun ku selang anu snagged ku bagian anu ngagerakkeun atanapi selang ngabeledug pas, akibatna tiasa langkung ti ngan ukur kacau anu ageung sareng leungitna minyak hidrolik.


Rincian produk

Tag produk

Upami anjeun damel di sabudeureun sistem hidrolik salami waktos, anjeun parantos ningali gagalna selang hidrolik. Naha kagagalanna disababkeun ku selang anu snagged ku bagian anu ngagerakkeun atanapi selang ngabeledug pas, akibatna tiasa langkung ti ngan ukur kacau anu ageung sareng leungitna minyak hidrolik. Salah sahiji akibatna nyaéta pecut selang.

Sistem Pencegahan Pecut Selang Installed.When assembly selang sagemblengna gagal dina titik deukeut pas a, tekanan dina selang ngabalukarkeun thrash sabudeureun. Bisa pencét jeung ngaruksak komponén séjén tina sistem hidrolik jeung tatu tanaga.

Hiji leyuran pikeun ngajaga ngalawan hiji pecut selang ahirna nyaéta ngagunakeun sistem restraint selang. Sistem restraint selang dirancang pikeun nyegah sebat tina selang pressurized dina acara selang misahkeun tina pas na. Aranjeunna nyadiakeun hiji tingkat tambahan kaamanan sarta mantuan nyegah karuksakan alat-alat caket dieu atawa tatu pikeun operator deukeut selang gagal ku ngawatesan jarak perjalanan tina selang pressurized sanggeus éta megatkeun bébas tina pas.

vytryt

mhgjiyt

nbiyui

Sistem ieu diwangun ku dua komponén, kerah selang sareng rakitan kabel. Kerah selang dipilih dumasar kana diaméter luar selang, sarta assembly kabel dipilih dumasar kana jenis sambungan selang.

Salah sahiji sistem Pencegahan Pecut Selang diproduksi, sistem pencegahan pecut selang dua jinis rakitan kabel - hiji pikeun sambungan jinis flange, sareng anu sanésna pikeun adaptor port.
suplai produk Kasalametan Selang kawas kaos kaki pecut, pecut eureun, Cable Chokers, Nylon Chokers na Hobbles selang ogé katelah Pipe Clamps.

CLAMP selang / PILIHAN HOBBLE
Klem selang buatan CHINA kami aya dina rupa-rupa gaya pikeun dipilih pikeun nyocogkeun seueur jinis selang. Kadé uninga selang OD anjeun gawé bareng pikeun meunangkeun fit alus dina selang. The clamps nu sadia dina selang ka selang, atawa selang pikeun Pad panon atawa pilihan custom sejen tur konfigurasi.

SAFETY-HOBBLE: selang Hobble
Hobbles selang dipaké pikeun Gunung selang restraint sleeves kaamanan. Éta bisa dipaké dina selang atawa témbok teuas tubing sarta ngurangan kamungkinan pecut selang dina acara gagal gandeng. Pastikeun jangkar dipeunteun pikeun beurat sareng kakuatan aplikasi, turutan petunjuk pamasangan. Kudu masang leungeun baju kaamanan kana selang saméméh gandeng sisipan / assembly.

1568031823

pipe (1)

pipe (2)
pipe (3)

Pamakéan
slide-04
slide-05

slide-02
slide-03


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali