Selang Hobbles Beureum Beusi Chokers

Katerangan pondok:

Hose Hobbles ogé dipikawanoh Pipe clamps dipaké pikeun ngamankeun tungtung Rotary sarta hoses tekanan tinggi lianna pikeun hansip ngalawan kacilakaan dina acara gagal sambungan selang.


Rincian produk

Tag produk

Hose Hobbles ogé dipikawanoh Pipe clamps dipaké pikeun ngamankeun tungtung Rotary sarta hoses tekanan tinggi lianna pikeun hansip ngalawan kacilakaan dina acara gagal sambungan selang.

Pasokan produk Kasalametan Selang sapertos kaos kaki Pecut, pecut eureun, Cable Chokers, Nylon Chokers sareng Hose Hobbles ogé katelah Pipe Clamps.

Standar API merlukeun kakuatan putus minimum 16.000 pon pikeun clamps kaamanan selang Rotary.
Uji éksténsif dina Sistem Kaamanan - hobble kami pikeun mastikeun yén aranjeunna nyumponan standar API anu ketat.

RUPA RANGE CLAMPS pipa
Hobbles selang kami ditawarkeun dina duanana baud tunggal jeung ganda pikeun duanana tekanan tinggi jeung aplikasi tekanan low. Éta téh pinted na coated pikeun hirup panjang tur dijieun dina ampir sagala ukuran pikeun nyocogkeun paling sagala hoses dina pasaran. Urang nyadiakeun clamps ka paling selang utama manufactures jadi kami familer kalawan ukuran OD lolobana pabrik selang kayaning Gates, NRP Jones, Goodyear, sarta merek sejen tina selang ogé clamps pikeun hoses hidrolik leutik tur tekanan low selang industri tina loba merek. sapertos Alga Gomma, Texcel Rubber sareng seueur anu sanésna.

CLAMP selang / PILIHAN HOBBLE
Klem selang buatan CHINA kami aya dina rupa-rupa gaya pikeun dipilih pikeun nyocogkeun seueur jinis selang. Kadé uninga selang OD anjeun gawé bareng pikeun meunangkeun fit alus dina selang. The clamps nu sadia dina selang ka selang, atawa selang pikeun Pad panon atawa pilihan custom sejen tur konfigurasi.

SAFETY-HOBBLE: selang Hobble
Hobbles selang dipaké pikeun Gunung selang restraint sleeves kaamanan. Éta bisa dipaké dina selang atawa témbok teuas tubing sarta ngurangan kamungkinan pecut selang dina acara gagal gandeng. Pastikeun jangkar dipeunteun pikeun beurat sareng kakuatan aplikasi, turutan petunjuk pamasangan. Kudu masang leungeun baju kaamanan kana selang saméméh gandeng sisipan / assembly.

HTYRUR (1)

HTYRUR (2)

khg

HTYRUR (4)

HTYRUR (3)

Selang rotary top-drive tekanan tinggi pecah dina tekanan 3000 psi. Selang murag kana lanté rig tur knocked handap roughneck a. Anjeunna henteu parah parah, sanaos kajadian éta berpotensi parah.

Naon sababna:Selang ieu dipeunteun pikeun tekanan kerja 5000 psi. Panalitian saatos kajadian éta ngungkabkeun yén panyawat kaamanan anu teu leres ditempatkeun di sabudeureun pita spidol konéng anu ditandaan "Kaamanan Clamp Ieuh". Gantina, clamps disimpen ngadeukeutan ka union crimped dimana diaméter selang leuwih badag.

Dina hal ieu selang ruptured nalika blew kaluar tina ferrule tungtung. Salaku clamp kaamanan éta dina posisi salah, éta teu leres nahan selang, nu ngaliwatan eta lengkep. Sajaba ti éta, kapanggih yén clamps kaamanan badag teuing pikeun cekelan diaméterna leutik selang handap ferrule nu.

Éta mangrupikeun tanggung jawab pangguna akhir pikeun ngajamin ukuran ukuran & panempatan sistem hobble.

Lengkah 1-Ukur diaméter selang.

Lengkah 2-Pastikeun Hobble Clamp nyaéta ukuran anu pas.

Lengkah 3-Panggihan wewengkon ditangtoskeun dina selang pikeun masang Hobble Clamp. Selang kudu ditandaan kira-kira 12" ti pas crimped.

Lengkah 4-Pasang Hobble Clamp, torsi bolts ka kurang leuwih 60 suku pon dugi clamp napel pageuh kana selang.

Lengkah 5-Gantelkeun kabel atawa ranté ka Hobble Clamp, teras selapkeun tungtung séjén kabel atawa ranté ka titik anchoring cocog.
Picture 2


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali