Single Panon Sisi Tarik Tipe Cable Pakem

Katerangan pondok:

Pecut Stops mangrupikeun cara anu saé pikeun nahan selang tekanan tinggi. Pecut Stops gaduh desain unik anu nyegah sebat anu nyata sareng teu kaduga tina selang tekanan tinggi nalika gagal.


Rincian produk

Tag produk

P/N HOSE OD { INCI } SELANG OD MM Max OD GRIP PANJANG PANJANG PANON JUMLAH PANJANG JUMLAH PLIES KIRA-KIRA BEurat Rata-rata kakuatan megatkeun
3/8" 5/16" - 1/2" 8-14 MM .70" 12.5 4 16.5 8X3 1/4 LB 4200LBS
1/2" 1/2" - 3/4" 14-20 MM .85" 18 4.5 22.5 8X3 1/4 LB 4200LBS
7/8" 3/4" - 1.1/8" 20-30 MM 1.4" 20 6 26 12X2 3/4 LB 6200LBS
1" 1.1/8" - 1.1/2" 30-40 MM 2" 27 8 35 12X2 1 LB 12000Lbs
1.1/4" 1.1/2" - 1.7/8" 40-50 MM 2,5" 32 8 40 12X2 1.1/4 LB 12000Lbs
1.1/2" 1.7/8" - 2.3/8" 50-60 MM 3" 41 11 52 12X2 2.1/4 LBS 17000 Lbs
2" 2.3/8" - 2.3/4" 60-70 MM 3" 43 11 54 12X2 2.1/2 LBS 17000 Lbs
2.1/2" 2.3/4" - 3.3/8" 70-85 MM 3,75" 43 13 56 12X2 5.1/4 LBS 17000 Lbs
3" 3.3/8" - 3.7/8" 85-100 MM 4" 58 17 75 12X2 5.1/4 LBS 26000LBS
4" 4.3/4" - 5.1/2" 120-140 MM 6.25" 71 19 90 16X2 7.1/2 LBS 30000LBS
6" 5.1/2" - 7" 140-180 MM 8" 79 19 98 16X2 8 lbs 30000LBS

Mibanda kabel braided dirancang husus nu ngidinan kabel pikeun tighten handap dina selang salila gagal. Beda sareng WHIP CHECK atanapi baja Hobble Clamp, WHIP STOP bakal teras-terasan ngencang. Titik anchoring leg ganda nyegah selang ti sebat sisi ka sisi sahingga WHIP STOP pisan desirable dimana karyawan anu gawe deukeut aplikasi tekanan tinggi.
The kaos kaki pecut boga desain unik nu nyegah sebat pisan nyata jeung unpredictable tina selang tekanan tinggi salila gagal a. The genius nyata balik ieu desain anyar teh anyaman baja nu dicekel na tightens leuwih wewengkon badag tina selang sakumaha eta suppresses na confines selang nu geus ruptured.

Pamakéan kaos kaki pecut:
Di handap ieu mangrupakeun restraints selang tekanan tinggi pangalusna sadia sabab gaya sock braided baja cekelan selang leuwih aman leuwih wewengkon nu leuwih gede. Ngagem sareng cimata biasana lumangsung caket pas, anu tiasa nyababkeun pegatna. baja braided ogé bisa mantuan nyegah maké handapeun selang. kaos kaki ieu henteu ngan cocog pikeun hoses hawa, tapi ogé pikeun sagala pamakéan hoses tekanan tinggi kayaning hawa, cai, hidrolik, leutak, jsb.

Whip sock4_640

Whip sock1_640

Whip sock2_640

Whip Sock3_640

Safety-Hose-product-2-lg

Safety-Hose-product-4

Hose-to-Hose-Whip-Stop

Safety-Hose-product-1-lg

Sistim restraint kaamanan selang Whip Stop dirancang pikeun nyata ngurangan résiko tatu disababkeun ku gagalna selang tekanan tinggi.
Gedéna gaya anu disababkeun ku kajadian gagalna selang tekanan tinggi tiasa nyababkeun tatu anu parah sareng tiasa sesah sareng bahaya pikeun gancang nahan. Salaku tambahan, tumpahan sareng karusakan alat tiasa nyababkeun beberesih sareng downtime anu mahal. Sistim restraint kaamanan selang pecut, ogé katelah sock pecut, bakal nahan selang di pariksa nepi ka operator bisa aman ngaleungitkeun tekanan selang.
Gelung ceuli ganda dina dua sisi sayogi pikeun rakitan selang panjang pondok. Panjang custom bisa dirancang pikeun minuhan sarat selang pasti anjeun.
Dina raraga mastikeun yén sistem pecut eureun sagemblengna aman, pastikeun yén pipa, pigura, atawa alat-alat nu clamp hobble ieu shackled ogé sanggup withstanding gaya maksimum nu gagalna selang anjeun bisa ngabalukarkeun.
Aplikasi tina fusing diri atanapi pita rubberized dimana tungtung pecut eureun meets selang dianjurkeun lamun diaméter luar selang aya dina rentang ditarima tapi boga fit looser.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali