Stainless Steel304and316 Whipcheck aisan kaamanan

Katerangan pondok:

Whipcheck - slings kaamanan mangrupakeun aman positif - hansip pikeun sambungan selang. Ieu kabel baja kuat nyegah selang pecut bisi separation kahaja tina gandeng atawa alat clamp.


Rincian produk

Tag produk

slings kaamanan whipcheck mangrupakeun aman positif - hansip pikeun sambungan selang. Ieu kabel baja kuat nyegah selang pecut bisi separation kahaja tina gandeng atawa alat clamp. Ngahontal sakuliah fittings selang pikeun nyadiakeun kaamanan stand-by pikeun selang. Spring dieusian loop di tungtung sambungan kabel kabuka gampang ngaliwatan couplings pikeun cekelan teguh dina selang, sakumaha ditémbongkeun. Aranjeunna parantos diuji sacara saksama kalayan taun-taun jasa.

Dirancang pikeun mantuan nyegah tatu atawa kacilakaan balukar tina gagalna selang atawa gandeng. A whipcheck ngalegaan sakuliah fittings selang pikeun masihan kaamanan sayaga pikeun selang a. Kantun tarik deui cinyusu sareng lebetkeun puteran dina unggal selang sateuacan sambungan pikeun nyayogikeun kaamanan ngalawan pecut selang.

3Stainless Steel304and316 (2)

3Stainless Steel304and316 (3)

3Stainless Steel304and316 (1)

selang kami geus dirancang jeung dijieun kalawan konsumén urang dina pikiran, sangkan pencegahan kacilakaan dimana hiji garis selang bisa misahkeun teu ngahaja sarta ngabalukarkeun selang pecut.

Fitur & Kauntungan
safeguard éféktif pikeun nyegah selang pecut
Cocog jeung dipaké dina sambungan selang-to-selang jeung selang ka pamasangan compressor
Dijieun tina kawat fleksibel, galvanis, multistrand

spésifikasi ukuran:

Ngaran Produk ukuran Bahan Diaméter kawat (mm) Panjang sakabéh (mm) Panjang spring MM) Spring diaméterna luar (mm) Spring ketebalan (mm) Ukuran diaméter pipa anu cocog Daya ngancurkeun (KG)
pecut 1/4" * 38" Baja karbon galvanis 6 970 350 18 2.0 1 1/2"-3" 2200

Konstruksi produk sareng uji
1/4 "* 38", Éta dijieun tina 6mm tali kawat baja galvanized ka beban maot aman 2 ton.

LH Kasalametan - Cable Hose Restraints ogé katelah Cék pecut anu dieusian ogé. Kami ngarékoméndasikeun whipchecks dipaké ngan dina AIR HOSES mawa teu leuwih ti 200 PSI. Sagala pamakéan séjén nyaéta dina resiko sorangan.

 Pamakéan
Kabel kaamanan cek pecut dirarancang khusus pikeun nyegah sambungan selang tina sebat upami selang atanapi gandeng gagal nahan. Gagalna biasana lumangsung kalayan tekanan anu luhur sareng bakal ngajantenkeun selang atanapi alat-alat ngagoncang pisan anu tiasa nyababkeun cidera serius pikeun jalma atanapi gandeng & alat anu caket dieu.

1115 (1)

1115 (2)

1115 (3)

1115 (4)

 Bungkusan

uyt (3)

uyt (4)

uyt (2)

uyt (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali