pecut pariksa kabel kaamanan jeung rungkun tambaga

Katerangan pondok:

Whipcheck - slings kaamanan mangrupakeun aman positif - hansip pikeun sambungan selang. Ieu kabel baja kuat nyegah selang pecut bisi separation kahaja tina gandeng atawa alat clamp.


Rincian produk

Tag produk

whipcheck - slings kaamanan mangrupakeun aman positif - ngajaga pikeun sambungan selang. Ieu kabel baja kuat nyegah selang pecut bisi separation kahaja tina gandeng atawa alat clamp. "whipcheck" ngahontal peuntas fittings selang nyadiakeun kaamanan stand-by pikeun selang. Spring dieusian loop di tungtung sambungan kabel kabuka gampang ngaliwatan couplings pikeun cekelan teguh dina selang, sakumaha ditémbongkeun. Aranjeunna parantos diuji sacara saksama kalayan taun-taun jasa.
Aya rupa-rupa ukuran tina whipchecks dijieun ku LH. Sadaya bahan anu dianggo dina prosés manufaktur saluyu sareng standar SABS & ISO, Bahan janten kabel, ferrules ect.

4 copper bush (2)

4 copper bush (3)

4 copper bush (1)

Kumaha selang dianggo?
Nalika hiji separation teu dihaja lumangsung, éta alatan hawa dikomprés atawa cairan numpuk dina selang. Nalika ieu kajadian, selang bakal ngamuk mecut kusabab tekanan diwangun. Ngaliwatan pamakéan parabot, selang sebat moal lumangsung - sambungan kabel stainless steel galvanized kuat mantuan pikeun nyegah pecut ngaliwatan puteran spring gampang dipasangan, nu cekelan hiji selang aman tur pageuh.

Iraha kuring kedah nganggo Whipcheck?
A bisa dipaké kalawan selang atawa operasi-tekanan tinggi lianna nu geus dikomprés hawa atawa cairan ngaliwatan eta. Éta tiasa dipendakan dina aplikasi sapertos pertambangan batubara, ngebon sareng valeting.

spésifikasi ukuran:

Ngaran Produk ukuran Bahan Diaméter kawat (mm) Panjang sakabéh (mm) Panjang spring MM) Spring diaméterna luar (mm) Spring ketebalan (mm) Ukuran diaméter pipa anu cocog Daya ngancurkeun (KG)
pecut 3/16" * 28" Baja karbon galvanis 5 710 240 18 2.0 1/2"-2" 1400

Konstruksi produk sareng uji
3/16 "* 28", Éta dijieun tina 5mm tali kawat baja galvanized ka beban maot aman tina 1,5 ton.

Kabel Kasalametan sayogi dina dua diaméter kabel sareng sajumlah konfigurasi anu béda. nawarkeun kaamanan tambahan pikeun hoses compressor di enviroments enclosed atawa kritis.

 Pamakéan
Kabel kaamanan cek pecut dirarancang khusus pikeun nyegah sambungan selang tina sebat upami selang atanapi gandeng gagal nahan. Gagalna biasana lumangsung kalayan tekanan anu luhur sareng bakal ngajantenkeun selang atanapi alat-alat ngagoncang pisan anu tiasa nyababkeun cidera serius pikeun jalma atanapi gandeng & alat anu caket dieu.

1115 (1)

1115 (2)

1115 (3)

1115 (4)

 Bungkusan

uyt (3)

uyt (4)

uyt (2)

uyt (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali