Selang ka Alat Whipchecks kaamanan selang hawa

Katerangan pondok:

Whipcheck - slings kaamanan mangrupakeun aman positif - hansip pikeun sambungan selang. Ieu kabel baja kuat nyegah selang pecut bisi separation kahaja tina gandeng atawa alat clamp.


Rincian produk

Tag produk

Kabel kaamanan Whipcheck parantos dianggo mangtaun-taun dina selang kompresor hawa pikeun nyegah tungtung selang tina 'sebat' upami gandengna kaluar tina selang.
Nyocogkeun kabel kaamanan Whipcheck leres penting pikeun kinerja maranéhanana. The loop tungtung kudu ditempatkeun sajauh handap selang jéntré. Kalayan jinis Selang ka Selang, ferrule di tengah Whipcheck kedah iklas dina titik anu sami sareng gabungan antara dua selang.
Bahan baku konstruksi anu kawat baja galvanized, spring baja plated sarta ferrules aluminium. Nanging, Whipcheck sayogi dina rupa-rupa gaya anu béda-béda kalebet Stainless Steel sareng ferrules tambaga pikeun laut sareng aplikasi dimana résiko kabel baja teu tiasa ditampi.

Hose to Tool Whipchecks (1)

Hose to Tool Whipchecks (2)

Kami ogé nyayogikeun cek pecut ageung pikeun selang 8 "nb.
Urang ogé bisa nawiskeun versi non-standar, dijieun pikeun spésifikasi customer, lamun jumlah badag anu diperlukeun.
Cék Pecut Kasalametan Selang mangrupikeun standar industri anu dipercaya dina kaamanan selang hawa. Kalayan 4 ukuran anu tiasa disaluyukeun sareng dua gaya tungtung anu béda, pastikeun gaduh kabel anu pas kana konfigurasi selang hawa anjeun. Spring loop tungtung nyaluyukeun pikeun nyocogkeun snug sabudeureun rupa-rupa diaméter selang.
Kabel Pecut Kasalametan Selang nyumponan syarat OSHA sareng MSHA pikeun ngirangan poténsial bahaya tina selang selang, résiko pikeun operator sareng anu ningali, sareng ngirangan poténsial karusakan alat.
cék pecut kudu dipasang dina posisi pinuh ngalegaan (euweuh slack) pikeun jaminan kaamanan ditangtoskeun.
Kabel Cék Whip dipeunteun pikeun layanan hawa 200 PSI. Pikeun pamasangan tekanan luhur mangga tingali restraints selang nilon kami, chokers kabel selang, sarta sistem stop kontak selang pecut.
Cék pecut, Nylon Selang Chokers, Kabel Selang Chokers, Pecut eureun, Piping Hobbles, Beureum Chokers Beusi, Beureum Slings Beusi, Cable Choker Selang restraint, Selang Pipa Hobble Clamps, Hobbles Hobbles, Shackles Kasalametan, Oilfield Selang Pipa Restraints, 1502 Piping restraints, Frac Beusi Kasalametan Restraints, Rotary Selang Clamps, Pipa Clamps Kasalametan, Aliran Balik Pipa Restraints, Opat Bolt Pipa Clamps, Pangeboran Rig Fabrikasi, Minyak Lapang Piping

spésifikasi ukuran:

Ngaran Produk ukuran Bahan Diaméter kawat (mm) Panjang sakabéh (mm) Panjang spring MM) Spring diaméterna luar (mm) Spring ketebalan (mm) Ukuran diaméter pipa anu cocog Daya ngancurkeun (KG)
pecut 3/8"*44" Baja karbon galvanis 10 1110 310 25 2.0 4” 3300

Konstruksi produk sareng uji
3/8 "* 44, Éta téh dijieun tina 3mm galvanized kawat baja rope.It dirancang pikeun beroperasi ka beban maot aman tina 600kgs.

LH Kasalametan - Cable Hose Restraints ogé katelah Cék pecut anu dieusian ogé. Kami ngarékoméndasikeun whipchecks dipaké ngan dina AIR HOSES mawa teu leuwih ti 200 PSI. Sagala pamakéan séjén nyaéta dina resiko sorangan.

 Pamakéan
Kabel kaamanan cek pecut dirarancang khusus pikeun nyegah sambungan selang tina sebat upami selang atanapi gandeng gagal nahan. Gagalna biasana lumangsung kalayan tekanan anu luhur sareng bakal ngajantenkeun selang atanapi alat-alat ngagoncang pisan anu tiasa nyababkeun cidera serius pikeun jalma atanapi gandeng & alat anu caket dieu.

1115 (1)

1115 (2)

1115 (3)

1115 (4)

 Bungkusan

uyt (3)

uyt (4)

uyt (2)

uyt (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali