Ledakan-bukti ranté whipcheck Selang Cable Choker

Katerangan pondok:

Whipcheck - slings kaamanan mangrupakeun aman positif - hansip pikeun sambungan selang. Ieu kabel baja kuat nyegah selang pecut bisi separation kahaja tina gandeng atawa alat clamp.


Rincian produk

Tag produk

whipcheck - slings kaamanan mangrupakeun aman positif - ngajaga pikeun sambungan selang. Ieu kabel baja kuat nyegah selang pecut bisi separation kahaja tina gandeng atawa alat clamp. "whipcheck" ngahontal peuntas fittings selang nyadiakeun kaamanan stand-by pikeun selang. Spring dieusian loop di tungtung sambungan kabel kabuka gampang ngaliwatan couplings pikeun cekelan teguh dina selang, sakumaha ditémbongkeun. Aranjeunna parantos diuji sacara saksama kalayan taun-taun jasa.
Aya rupa-rupa ukuran tina whipchecks dijieun ku LH. Sadaya bahan anu dianggo dina prosés manufaktur saluyu sareng standar SABS & ISO, Bahan janten kabel, ferrules ect.

Whipchecks dirancang pikeun mantuan nyegah tatu atawa kacilakaan balukar tina gagalna selang atawa gandeng. A whipcheck ngalegaan sakuliah fittings selang pikeun masihan kaamanan sayaga pikeun selang a. Kantun tarik deui cinyusu jeung selop puteran dina whipcheck leuwih unggal selang saméméh sambungan nyadiakeun kaamanan ngalawan selang pecut.

4

5 whipcheck Hose Cable Choker (1)

5 whipcheck Hose Cable Choker (6)

Bahan: baja Karbon galvanized, stainless steel.
Cék Pecut Kasalametan Selang disarankeun dina sadaya aplikasi selang anu tekananna langkung ti 1/2 inci, supados operator sareng situs padamelan aman. Pikeun nyegah tatu parna alatan selang atawa gagalna gandeng, masang Whip Check di unggal sambungan selang jeung ti alat / sumber hawa kana selang. Gelung spring-sarat gampang nyaluyukeun kana dieunakeun leuwih gandeng jeung ngajaga cekelan pageuh dina selang. Ogé kawanoh salaku arrestors pecut atawa kabel choker selang, kabel ieu mangrupa kabutuhan pikeun sakabéh aplikasi selang suplai pneumatic.
cék pecut kudu dipasang dina posisi pinuh ngalegaan (euweuh slack) pikeun jaminan kaamanan ditangtoskeun.
Cék Pecut Kasalametan Selang, sareng klep cék pneumatik sareng klip kaamanan, mangrupikeun produk integral pikeun sistem selang pneumatik anu aman. Pamariksaan rutin sareng ngagentos komponén-komponén anu tos lami ogé penting pikeun ngajaga sistem anu aman sareng tempat kerja. Salawasna ngaganti cék pecut lamun kajadian gagal, sabab ieu bisa ngabalukarkeun karuksakan kana kabel sareng sambungan.

spésifikasi ukuran:

Ngaran Produk ukuran Bahan Diaméter kawat (mm) Panjang sakabéh (mm) Panjang spring MM) Spring diaméterna luar (mm) Spring ketebalan (mm) Ukuran diaméter pipa anu cocog Daya ngancurkeun (KG)
pecut 1/8" * 20 1/4" Baja karbon galvanis 3 510 180 12 1.2 1/2" - 1 1/4" 700

Konstruksi produk sareng uji
1/8 "* 20 1/4", Éta dijieun tina 3mm galvanized kawat baja rope.It dirancang pikeun beroperasi ka beban maot aman tina 600kgs.

LH Kasalametan - Cable Hose Restraints ogé katelah Cék pecut anu dieusian ogé. Kami ngarékoméndasikeun whipchecks dipaké ngan dina AIR HOSES mawa teu leuwih ti 200 PSI. Sagala pamakéan séjén nyaéta dina resiko sorangan.

 Pamakéan
Kabel kaamanan cek pecut dirarancang khusus pikeun nyegah sambungan selang tina sebat upami selang atanapi gandeng gagal nahan. Gagalna biasana lumangsung kalayan tekanan anu luhur sareng bakal ngajantenkeun selang atanapi alat-alat ngagoncang pisan anu tiasa nyababkeun cidera serius pikeun jalma atanapi gandeng & alat anu caket dieu.

1115 (1)

1115 (2)

1115 (3)

1115 (4)

 Bungkusan

uyt (3)

uyt (4)

uyt (2)

uyt (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali