Tali Kawat jeung Klip Kasalametan tali kawat panyalindungan

Katerangan pondok:

Diaméter tali kawat nyaéta diaméter bunderan anu nutupan sakabéh kawat. Nalika ngukur tali kawat, penting pikeun nyandak jarak pangpanjangna tina wates luar Mahkota tina dua untaian sabalikna. Hiji ukuran peuntas lebak bakal ngahasilkeun bacaan handap salah.


Rincian produk

Tag produk

Diameter 0.6-11mm tali kawat aisan
Pangwangunan 1*7,7X7,7*19,1*19, jsb
Bahan Galvanized, stainless steel
MOQ 100 lembar
Bahan palapis PVC, PU, ​​nilon, PE. palapis tiasa greatly manjangkeun umur assembly di paling aplikasi
Warna palapis Beureum / Konéng / Ungu / Oranyeu / Fluoresensi Xuping / Hideung, jsb tapi palapis Transparan anu pang populerna
Panjangna Salaku sarat
Tungtung bagian pas Kaasup bolts panon, link, cinyusu, kait, bidal, klip, eureun, bal, bola shanks, leungeun baju, dicap panon, handles, kenop tali garpu, tali panon.jeung thread studs .lain fittings sadia sakumaha urang
Waktos prosés 7 poé lamun aya cukup bahan di stock
Sampel Sampel gratis sayogi upami sadayana diménsi sami sareng anu tos aya, upami henteu, hubungi kuring, pikeun kéngingkeun solusi anu éfisién.
Aplikasi 1.Pressed Steel Wire Rope Sling dijieun ku ngagunakeun pangalusna tali kawat baja kualitas luhur sarta dihasilkeun ku parabot paling profésional sarta téhnik 2.Make nu ngangkat gampang datangna leres. Éta mangrupikeun alat angkat anu aman sareng dilarapkeun. Kalawan ciri na: Nolak ngalawan, luhur, suhu sarta abrasion; Gampang dianggo sareng kalayan beban kerja anu ageung
3.Widely dipaké dina widang mesin, metallurgy, konstruksi, pengiriman barang, proyék sasak, gimnasium, widang minyak, fishing, pangeboran, colliery jeung palabuhan jsb
Perusahaan 4.Our ngédit sareng nyusun standar nasional. Sling Tali Kawat Dipencet kalayan rentang ngahasilkeun 6mm-190mm. 5.And urang ogé bisa nyieun standar husus dipencet aisan nurutkeun sarat ti konsumén.
Spésifikasi Tingal gambar di handap ieu: Sadaya spésifikasi custom-dijieun avaliable, nu kasabaran tighter, nu leuwih luhur biaya biaya. Sampel sok bébas di stock!

Diaméterna Tali Kawat

Diaméter tali kawat nyaéta diaméter bunderan anu nutupan sakabéh kawat. Nalika ngukur tali kawat, penting pikeun nyandak jarak pangpanjangna tina wates luar Mahkota tina dua untaian sabalikna. Hiji ukuran peuntas lebak bakal ngahasilkeun bacaan handap salah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali